Success TutoringWorksheets

5th Grade: 6 Times Table Worksheet — Level 3 — Answers

Answer sheet with worked solutions for the 5th Grade times tables times tables activity.

Success TutoringWorksheetsAnswer sheet5th Grade · Mathematics · Times Tables

5th Grade: 6 Times Table Worksheet — Level 3 — Answers

Use the 6 times table to find missing numbers and to divide by 6.

1.60 ÷ 6 = (answer space)

Answer: 10

6 × 10 = 60

2.54 ÷ 6 = (answer space)

Answer: 9

6 × 9 = 54

3.2 × 6 = (answer space)

Answer: 12

4.6 × (answer space) = 6

Answer: 1

6 ÷ 6 = 1

5.12 × 6 = (answer space)

Answer: 72

6.24 ÷ 6 = (answer space)

Answer: 4

6 × 4 = 24

7.36 ÷ 6 = (answer space)

Answer: 6

6 × 6 = 36

8.7 × 6 = (answer space)

Answer: 42

9.6 × (answer space) = 24

Answer: 4

24 ÷ 6 = 4

10.6 × (answer space) = 66

Answer: 11

66 ÷ 6 = 11

11.48 ÷ 6 = (answer space)

Answer: 8

6 × 8 = 48

12.6 × (answer space) = 18

Answer: 3

18 ÷ 6 = 3

13.6 × (answer space) = 54

Answer: 9

54 ÷ 6 = 9

14.72 ÷ 6 = (answer space)

Answer: 12

6 × 12 = 72

15.6 × (answer space) = 60

Answer: 10

60 ÷ 6 = 10

16.6 × (answer space) = 72

Answer: 12

72 ÷ 6 = 12

17.3 × 6 = (answer space)

Answer: 18

18.66 ÷ 6 = (answer space)

Answer: 11

6 × 11 = 66

19.6 × (answer space) = 42

Answer: 7

42 ÷ 6 = 7

20.18 ÷ 6 = (answer space)

Answer: 3

6 × 3 = 18

Free worksheets at worksheets.successtutoring.com · © Success Tutoring · Free for personal and classroom use

Marking tips

  • Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
  • For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
  • Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.