Success TutoringWorksheets

5th Grade: 9 Times Table Worksheet — Level 3 — Answers

Answer sheet with worked solutions for the 5th Grade times tables times tables activity.

Success TutoringWorksheetsAnswer sheet5th Grade · Mathematics · Times Tables

5th Grade: 9 Times Table Worksheet — Level 3 — Answers

Use the 9 times table to find missing numbers and to divide by 9.

1.9 × (answer space) = 108

Answer: 12

108 ÷ 9 = 12

2.9 × (answer space) = 9

Answer: 1

9 ÷ 9 = 1

3.2 × 9 = (answer space)

Answer: 18

4.9 × (answer space) = 36

Answer: 4

36 ÷ 9 = 4

5.9 × (answer space) = 27

Answer: 3

27 ÷ 9 = 3

6.18 ÷ 9 = (answer space)

Answer: 2

9 × 2 = 18

7.27 ÷ 9 = (answer space)

Answer: 3

9 × 3 = 27

8.9 × (answer space) = 45

Answer: 5

45 ÷ 9 = 5

9.3 × 9 = (answer space)

Answer: 27

10.9 × (answer space) = 63

Answer: 7

63 ÷ 9 = 7

11.8 × 9 = (answer space)

Answer: 72

12.63 ÷ 9 = (answer space)

Answer: 7

9 × 7 = 63

13.9 × (answer space) = 90

Answer: 10

90 ÷ 9 = 10

14.9 × (answer space) = 18

Answer: 2

18 ÷ 9 = 2

15.9 × (answer space) = 99

Answer: 11

99 ÷ 9 = 11

16.7 × 9 = (answer space)

Answer: 63

17.90 ÷ 9 = (answer space)

Answer: 10

9 × 10 = 90

18.9 ÷ 9 = (answer space)

Answer: 1

9 × 1 = 9

19.9 × (answer space) = 54

Answer: 6

54 ÷ 9 = 6

20.9 × 9 = (answer space)

Answer: 81

Free worksheets at worksheets.successtutoring.com · © Success Tutoring · Free for personal and classroom use

Marking tips

  • Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
  • For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
  • Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.