Success TutoringWorksheets

5th Grade: 9 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 3 — Answers

Answer sheet with worked solutions for the 5th Grade times tables times tables activity.

Success TutoringWorksheetsAnswer sheet5th Grade · Mathematics · Times Tables

5th Grade: 9 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 3 — Answers

Use the 9 times table to find missing numbers and to divide by 9.

1.9 × (answer space) = 18

Answer: 2

18 ÷ 9 = 2

2.9 × (answer space) = 63

Answer: 7

63 ÷ 9 = 7

3.12 × 9 = (answer space)

Answer: 108

4.9 ÷ 9 = (answer space)

Answer: 1

9 × 1 = 9

5.9 × (answer space) = 90

Answer: 10

90 ÷ 9 = 10

6.3 × 9 = (answer space)

Answer: 27

7.45 ÷ 9 = (answer space)

Answer: 5

9 × 5 = 45

8.1 × 9 = (answer space)

Answer: 9

9.90 ÷ 9 = (answer space)

Answer: 10

9 × 10 = 90

10.18 ÷ 9 = (answer space)

Answer: 2

9 × 2 = 18

11.63 ÷ 9 = (answer space)

Answer: 7

9 × 7 = 63

12.9 × 9 = (answer space)

Answer: 81

13.7 × 9 = (answer space)

Answer: 63

14.36 ÷ 9 = (answer space)

Answer: 4

9 × 4 = 36

15.81 ÷ 9 = (answer space)

Answer: 9

9 × 9 = 81

16.9 × (answer space) = 36

Answer: 4

36 ÷ 9 = 4

17.9 × (answer space) = 72

Answer: 8

72 ÷ 9 = 8

18.9 × (answer space) = 27

Answer: 3

27 ÷ 9 = 3

19.10 × 9 = (answer space)

Answer: 90

20.27 ÷ 9 = (answer space)

Answer: 3

9 × 3 = 27

Free worksheets at worksheets.successtutoring.com · © Success Tutoring · Free for personal and classroom use

Marking tips

  • Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
  • For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
  • Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.