Year 6: 11 Times Table Worksheet — Level 3 — Answers
Answer sheet with worked solutions for the Year 6 times tables times tables activity.
Year 6: 11 Times Table Worksheet — Level 3 — Answers
Use the 11 times table to find missing numbers and to divide by 11.
1.11 ÷ 11 = (answer space)
Answer: 1
11 × 1 = 11
2.110 ÷ 11 = (answer space)
Answer: 10
11 × 10 = 110
3.55 ÷ 11 = (answer space)
Answer: 5
11 × 5 = 55
4.33 ÷ 11 = (answer space)
Answer: 3
11 × 3 = 33
5.11 × (answer space) = 121
Answer: 11
121 ÷ 11 = 11
6.11 × (answer space) = 99
Answer: 9
99 ÷ 11 = 9
7.132 ÷ 11 = (answer space)
Answer: 12
11 × 12 = 132
8.66 ÷ 11 = (answer space)
Answer: 6
11 × 6 = 66
9.11 × (answer space) = 55
Answer: 5
55 ÷ 11 = 5
10.121 ÷ 11 = (answer space)
Answer: 11
11 × 11 = 121
11.11 × (answer space) = 110
Answer: 10
110 ÷ 11 = 10
12.11 × (answer space) = 66
Answer: 6
66 ÷ 11 = 6
13.11 × (answer space) = 44
Answer: 4
44 ÷ 11 = 4
14.44 ÷ 11 = (answer space)
Answer: 4
11 × 4 = 44
15.77 ÷ 11 = (answer space)
Answer: 7
11 × 7 = 77
16.7 × 11 = (answer space)
Answer: 77
17.11 × (answer space) = 11
Answer: 1
11 ÷ 11 = 1
18.11 × (answer space) = 22
Answer: 2
22 ÷ 11 = 2
19.22 ÷ 11 = (answer space)
Answer: 2
11 × 2 = 22
20.11 × 11 = (answer space)
Answer: 121
Marking tips
- Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
- For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
- Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.
Great work. Here's what to try next: