Success TutoringWorksheets

Year 6: 11 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 3 — Answers

Answer sheet with worked solutions for the Year 6 times tables times tables activity.

Success TutoringWorksheetsAnswer sheetYear 6 · Mathematics · Times Tables

Year 6: 11 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 3 — Answers

Use the 11 times table to find missing numbers and to divide by 11.

1.11 × (answer space) = 110

Answer: 10

110 ÷ 11 = 10

2.11 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 1

11 × 1 = 11

3.4 × 11 = (answer space)

Answer: 44

4.121 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 11

11 × 11 = 121

5.11 × (answer space) = 44

Answer: 4

44 ÷ 11 = 4

6.44 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 4

11 × 4 = 44

7.5 × 11 = (answer space)

Answer: 55

8.11 × (answer space) = 22

Answer: 2

22 ÷ 11 = 2

9.55 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 5

11 × 5 = 55

10.132 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 12

11 × 12 = 132

11.22 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 2

11 × 2 = 22

12.110 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 10

11 × 10 = 110

13.12 × 11 = (answer space)

Answer: 132

14.11 × (answer space) = 77

Answer: 7

77 ÷ 11 = 7

15.77 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 7

11 × 7 = 77

16.33 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 3

11 × 3 = 33

17.7 × 11 = (answer space)

Answer: 77

18.66 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 6

11 × 6 = 66

19.2 × 11 = (answer space)

Answer: 22

20.99 ÷ 11 = (answer space)

Answer: 9

11 × 9 = 99

Free worksheets at worksheets.successtutoring.com · © Success Tutoring · Free for personal and classroom use

Marking tips

  • Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
  • For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
  • Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.

Great work. Here's what to try next: