Success TutoringWorksheets

Year 6: 12 Times Table Worksheet — Level 3 — Answers

Answer sheet with worked solutions for the Year 6 times tables times tables activity.

Success TutoringWorksheetsAnswer sheetYear 6 · Mathematics · Times Tables

Year 6: 12 Times Table Worksheet — Level 3 — Answers

Use the 12 times table to find missing numbers and to divide by 12.

1.6 × 12 = (answer space)

Answer: 72

2.24 ÷ 12 = (answer space)

Answer: 2

12 × 2 = 24

3.12 × (answer space) = 108

Answer: 9

108 ÷ 12 = 9

4.12 ÷ 12 = (answer space)

Answer: 1

12 × 1 = 12

5.12 × (answer space) = 144

Answer: 12

144 ÷ 12 = 12

6.12 × (answer space) = 24

Answer: 2

24 ÷ 12 = 2

7.12 × (answer space) = 132

Answer: 11

132 ÷ 12 = 11

8.96 ÷ 12 = (answer space)

Answer: 8

12 × 8 = 96

9.11 × 12 = (answer space)

Answer: 132

10.12 × (answer space) = 120

Answer: 10

120 ÷ 12 = 10

11.36 ÷ 12 = (answer space)

Answer: 3

12 × 3 = 36

12.84 ÷ 12 = (answer space)

Answer: 7

12 × 7 = 84

13.12 × (answer space) = 48

Answer: 4

48 ÷ 12 = 4

14.8 × 12 = (answer space)

Answer: 96

15.3 × 12 = (answer space)

Answer: 36

16.12 × (answer space) = 96

Answer: 8

96 ÷ 12 = 8

17.1 × 12 = (answer space)

Answer: 12

18.12 × (answer space) = 60

Answer: 5

60 ÷ 12 = 5

19.12 × (answer space) = 12

Answer: 1

12 ÷ 12 = 1

20.12 × 12 = (answer space)

Answer: 144

Free worksheets at worksheets.successtutoring.com · © Success Tutoring · Free for personal and classroom use

Marking tips

  • Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
  • For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
  • Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.