Success TutoringWorksheets

Year 6: 6 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 4 — Answers

Answer sheet with worked solutions for the Year 6 times tables times tables activity.

Success TutoringWorksheetsAnswer sheetYear 6 · Mathematics · Times Tables

Year 6: 6 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 4 — Answers

Use the 6 times table to find missing numbers and to divide by 6.

1.6 × (answer space) = 42

Answer: 7

42 ÷ 6 = 7

2.6 × (answer space) = 36

Answer: 6

36 ÷ 6 = 6

3.54 ÷ 6 = (answer space)

Answer: 9

6 × 9 = 54

4.9 × 6 = (answer space)

Answer: 54

5.10 × 6 = (answer space)

Answer: 60

6.6 × (answer space) = 12

Answer: 2

12 ÷ 6 = 2

7.60 ÷ 6 = (answer space)

Answer: 10

6 × 10 = 60

8.6 × (answer space) = 30

Answer: 5

30 ÷ 6 = 5

9.6 × (answer space) = 66

Answer: 11

66 ÷ 6 = 11

10.6 × (answer space) = 60

Answer: 10

60 ÷ 6 = 10

11.6 × (answer space) = 54

Answer: 9

54 ÷ 6 = 9

12.6 × 6 = (answer space)

Answer: 36

13.18 ÷ 6 = (answer space)

Answer: 3

6 × 3 = 18

14.8 × 6 = (answer space)

Answer: 48

15.72 ÷ 6 = (answer space)

Answer: 12

6 × 12 = 72

16.6 × (answer space) = 6

Answer: 1

6 ÷ 6 = 1

17.6 ÷ 6 = (answer space)

Answer: 1

6 × 1 = 6

18.6 × (answer space) = 72

Answer: 12

72 ÷ 6 = 12

19.24 ÷ 6 = (answer space)

Answer: 4

6 × 4 = 24

20.6 × (answer space) = 48

Answer: 8

48 ÷ 6 = 8

Free worksheets at worksheets.successtutoring.com · © Success Tutoring · Free for personal and classroom use

Marking tips

  • Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
  • For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
  • Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.