Success TutoringWorksheets

Year 6: 9 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 2 — Answers

Answer sheet with worked solutions for the Year 6 times tables times tables activity.

Success TutoringWorksheetsAnswer sheetYear 6 · Mathematics · Times Tables

Year 6: 9 Times Table Worksheet — Level 3 — Practice Set 2 — Answers

Use the 9 times table to find missing numbers and to divide by 9.

1.11 × 9 = (answer space)

Answer: 99

2.1 × 9 = (answer space)

Answer: 9

3.9 ÷ 9 = (answer space)

Answer: 1

9 × 1 = 9

4.9 × (answer space) = 18

Answer: 2

18 ÷ 9 = 2

5.90 ÷ 9 = (answer space)

Answer: 10

9 × 10 = 90

6.9 × 9 = (answer space)

Answer: 81

7.9 × (answer space) = 108

Answer: 12

108 ÷ 9 = 12

8.81 ÷ 9 = (answer space)

Answer: 9

9 × 9 = 81

9.4 × 9 = (answer space)

Answer: 36

10.9 × (answer space) = 81

Answer: 9

81 ÷ 9 = 9

11.9 × (answer space) = 54

Answer: 6

54 ÷ 9 = 6

12.9 × (answer space) = 27

Answer: 3

27 ÷ 9 = 3

13.9 × (answer space) = 63

Answer: 7

63 ÷ 9 = 7

14.6 × 9 = (answer space)

Answer: 54

15.72 ÷ 9 = (answer space)

Answer: 8

9 × 8 = 72

16.54 ÷ 9 = (answer space)

Answer: 6

9 × 6 = 54

17.9 × (answer space) = 90

Answer: 10

90 ÷ 9 = 10

18.12 × 9 = (answer space)

Answer: 108

19.8 × 9 = (answer space)

Answer: 72

20.108 ÷ 9 = (answer space)

Answer: 12

9 × 12 = 108

Free worksheets at worksheets.successtutoring.com · © Success Tutoring · Free for personal and classroom use

Marking tips

  • Give credit for correct method even when the final answer slips — the working shows where the thinking went right.
  • For open-ended tasks, use the success criteria as a checklist rather than looking for one "right" answer.
  • Celebrate what went well first, then pick one thing to work on next.